info@popschoololstwijhe.nl   / info@mecmuziek.nl 0522-750921 / 0625104647

Info en tarieven

Voor veel mensen (jong en oud) is zingen een passie! Zingen is absoluut niet eenvoudig, maar zodra je in staat bent om een aantal basistechnieken op je stem te kunnen toepassen dan kun je al talloze songs zingen. Dat is de grootste kick! Met de juiste instelling en doorzettingsvermogen kun je vervolgens doorgroeien tot een volwaardig zanger!

 

Lotte van Bolhuis

Lotte is zangeres en studeert sinds 2014 Jazz en Pop aan het conservatorium van Zwolle. Ook zingt zij bij het projectkoor van Remco Hakkert; het ‘Center Gospel Choir. Lotte maakt tijdens haar zanglessen gebruik van de Estill Voice Training (EVT). Deze techniek heeft als doel je eigen stem veel beter te leren kennen. Je stem wordt beter, krachtiger, vrijer en kleurrijker en daarnaast wordt je inzicht in je eigen stem vergroot. Tijdens de lessen krijg je vele concrete gereedschappen om je eigen stem te trainen en te ontwikkelen. Lotte is elke maandagavond en woensdagavond in de Popschool te vinden waar zij met veel passie haar zanglessen geeft!

Tarieven

Onze muziekschool in Zwolle en omstreken hanteert voordelige tarieven. Zo kan iedereen kennismaken met muziek. De tarieven gelden voor elk instrument en zijn op basis van 1 les per week, met uitzondering van vakanties. Het seizoen van MEC Muziekschool heeft minimaal 38 lesweken per jaar.  Dit is inclusief samenspeelweken en optredens.

De jaarlijkse contributie wordt in 12 termijnen afgeschreven.

Leerlingen tot 21 jaar, ( vrijgesteld van btw)

Groepsles à 30 minuten    € 52,50 per maand
Privéles à 20 minuten    € 57,50 per maand

Leerlingen ouder dan 21 jaar ( incl BTW)

Groepsles à 30 minuten    € 62,50 per maand
Privéles à 20 minuten    € 68,50 per maand

Onze docent

Lotte van Bolhuis

Lotte van Bolhuis

Zang Docent

Meld je nu aan voor een gratis proefles

Ontdek je talent